Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. 86--13294168619 info@questtlaser.com

Καθαρίζοντας μηχανή λέιζερ

Καθαρίζοντας μηχανή λέιζερ με τους διαφορετικούς πίνακες δύναμης και εργασίας λέιζερ

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Καθαρίζοντας μηχανή λέιζερ Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Καθαρίζοντας μηχανή λέιζερ

Καθαρίζοντας μηχανή λέιζερ

 • Καθαριστής λέιζερ βαλιτσών

  ποιότητας Καθαρίζοντας μηχανή λέιζερ Υπηρεσία

  Ο καθαριστής λέιζερ βαλιτσών υιοθετεί μια σειρά πηγής λέιζερ mopa από 50W σε 200W. Εύκολος για την κίνηση και φέρτε για να ταξιδεψετε στο αεροπλάνο. Είναι αερόψυκτο, η ενέργεια λέιζερ είναι πολύ ισχυρότερη από 100W, ΕΝΤΆΞΕΙ να φέρει και να κινηθεί για τις υπαίθριες εργασίες καθαρισμού. Για τον πράκτορα, μπορείτε επίσης να το πάρετε στο ταξίδι στο αεροπλάνο για το demostration σε ισχύ άλλες. Το κεφάλι λέιζερ έχει τη μηχανή δύο ανιχνευτών, έτσι η μορφή ακτίνων λέιζερ παραγωγής έχει τη διαφορετική επιλογή, όπως τα κύματα, τους κύκλους, τα τετράγωνα κ.λπ. Το σύστημα λέιζερ συνδέθηκε με το τηλέφωνο bluetooth ή το φορητό ελεγκτή, πολύ κατάλληλο για τις τοποθετήσεις παραμέτρου. Προσθέτουμε επίσης το χρονικό μετρητή App, εάν για την ενοικίαση, μπορείτε να δείτε το χρόνο απασχόλησης λέιζερ και τη δαπάνη μέχρι τις ώρες. Η derusting μηχανή λέιζερ μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις πελατών.

  Δωρεάν προσφορά
 • 1000W καθαρίστε το λέιζερ

  ποιότητας Καθαρίζοντας μηχανή λέιζερ Υπηρεσία

  1000W η καθαρή μηχανή λέιζερ υιοθετεί μια πηγή λέιζερ 1000W CW.  Ο καθαρισμός είναι γρήγορος αλλά πρέπει να εργαστεί στο παχιά μέταλλο και τα υλικά που δεν είναι εύκολο, όπως την πέτρα, το τούβλο, το γυαλί κ.λπ. Έναντι της παλόμενης πηγής λέιζερ ινών, το λέιζερ CW είναι πολύ φτηνότερη τιμή. Έτσι εάν έχετε την ειδική και μοναδική εργασία λέιζερ, αυτό μπορεί να είναι μια καλή επιλογή Το μήκος ινών calbe μπορεί να το κάνει περισσότερο μέχρι 20 μέτρα. Η derusting μηχανή λέιζερ μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών. Έχουμε σφραγίσει την κορυφή πάγκων, χέρι - κρατημένες προοπτικές τύπων για να επιλέξουμε από.  Σειρά δύναμης λέιζερ από 500W σε 2000W.

  Δωρεάν προσφορά

Εισαγωγή:

Ο καθαρίζοντας εξοπλισμός λέιζερ είναι μια νέα γενιά του βιομηχανικού συστήματος λέιζερ επιφάνειας καθαρίζοντας. Υιοθετεί την προηγμένη πηγή λέιζερ, τους οπτικούς ανιχνευτές λέιζερ και το σύστημα ελέγχου για να καλύψει τις απαιτήσεις της διαδικασίας καθαρισμού επιφάνειας μετάλλων. Τα καθαρίζοντας συστήματα λέιζέρ μας κυμαίνονται από 20 έως 1000 Watt του εξαιρετικά ακριβούς λέιζερ που αφαιρεί αβίαστα τη σκουριά, τη σκόνη, τα οξείδια, το πετρέλαιο και άλλες μολύνσεις από το μέταλλο, το πλαστικό, την κεραμική, το ποτήρι, την πέτρα ή το σκυρόδεμα. Και δεδομένου ότι αυτή η τεχνική καθαρισμού αφήνει την επιφάνεια κάτω από άθικτο και το κανένα χαλασμένο.

Χαρακτηριστικό:

1. Ο καθαρισμός λέιζερ δεν έχει καμία λείανση, την μη-επαφή, καμία θερμική επίδραση και κατάλληλος για τα διάφορα υλικά, κ.λπ.

2. Γρήγορος, καθαρός και ακριβής καθαρισμός, αφαίρεση των επιστρωμάτων επιφάνειας, επιστρώματα, οξείδιο

3. Καμία ζημία στο υπόστρωμα

4. Υψηλή ακρίβεια καθαρισμού, ισχυρή δυνατότητα ελέγχου

5. Μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε για πολύ καιρό, χαμηλές λειτουργικές δαπάνες

6. Η συσκευή μπορεί να πραγματοποιήσει την αυτόματη λειτουργία και την απλή λειτουργία

7. Φιλικός προς το περιβάλλον, καμία προμήθεια, καμία ρύπανση

Πεδίο εφαρμογής:

Λέιζερ κομματιών προς κατεργασία μετάλλων, αφαίρεση λίπους, αφαίρεση χρωμάτων λέιζερ, αφαίρεση λέιζερ του ψευδάργυρου και της ταινίας, αφαίρεση επιστρώματος λέιζερ, που χρησιμοποιείται ευρέως στο αεροδιάστημα, τη φόρμα, τη μικροηλεκτρονική, την κατασκευή, τους πυρηνικούς σταθμούς, την αυτοκινητική κατασκευή, το ιατρικό, στρατιωτικό κ.λπ.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.