Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. 86--13294168619 info@questtlaser.com

Λέιζερ ινών που χαρακτηρίζει τη μηχανή

Λέιζερ ινών που χαρακτηρίζει τη μηχανή με τους διαφορετικούς πίνακες δύναμης και εργασίας λέιζερ

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Λέιζερ ινών που χαρακτηρίζει τη μηχανή Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Λέιζερ ινών που χαρακτηρίζει τη μηχανή

Λέιζερ ινών που χαρακτηρίζει τη μηχανή

 • Δείκτης λέιζερ του CO2

  ποιότητας Λέιζερ ινών που χαρακτηρίζει τη μηχανή Υπηρεσία

  Η συσκευή λέιζερ του CO2 είναι συσκευή λέιζερ αερίου, μπορεί να παραγάγει το μήκος κύματος 10.6um που ανήκει στη μέση υπέρυθρη ζώνη. Η συσκευή λέιζερ του CO2 έχει τη μεγάλη δύναμη και την υψηλότερη ηλεκτρονικός-οπτική συναλλαγματική ισοτιμία. Αυτή τη στιγμή, αυτό το είδος συσκευής λέιζερ έχει τη μεγαλύτερη δύναμη. Το λέιζερ του CO2 που χαρακτηρίζει τη μηχανή υιοθετεί την Αμερική προώθησε το σωλήνα λέιζερ μετάλλων RF και το σύστημα ανίχνευσης μεγάλων λέιζερ. Χρησιμοποίηση των ενοτήτων ελέγχου λογισμικού, της χαμηλής ισχύος κατανάλωσης, μακρών ζωή της χαρακτηρίζοντας, σταθερής και τέλειας ποιοτικής υποστήριξης χαρακτηρισμού. Συντήρηση-ελεύθερος.

  Δωρεάν προσφορά
 • Δείκτης λέιζερ ινών

  ποιότητας Λέιζερ ινών που χαρακτηρίζει τη μηχανή Υπηρεσία

  Το λέιζερ ινών που χαρακτηρίζει τη μηχανή αναπτύσσεται και παράγεται από μας με την παγκόσμια νεώτερη τεχνολογία λέιζερ. Ανήκει στο σύστημα τρίτης γενιάς της τεχνολογίας λέιζερ. Υιοθετώντας την παραγωγή λέιζερ ινών το λέιζερ, χρησιμοποιώ έπειτα το υπερβολικό σύστημα γαλβανομέτρων μεγάλης ανίχνευσης στο χαρακτηρισμό. Η κρίσιμη σταθερή συσκευή διάρκειας ζωής συστατικής χρήσης μακριά. Έχει τα μέρη των πλεονεκτημάτων: νέα εμφάνιση, μοναδική δομή, κατάλληλη λειτουργία, υψηλή διαμορφώνοντας συχνότητα, γρήγορη ταχύτητα χαρακτηρισμού, υψηλή ακρίβεια, σταθερή απόδοση. Μπορεί ευρέως χρησιμοποιημένος στο διάφορο μέταλλο και τη μη μεταλλική επιφάνεια στην παραγωγή το μόνιμο σημάδι.

  Δωρεάν προσφορά

Το λέιζερ που χαρακτηρίζει τη μηχανή μπορεί να λειτουργήσει σε όλα τα είδη υλικών μετάλλων και μερικά μη μεταλλικά υλικά, βιομηχανικό πλαστικό, επιμεταλλώνουν με ηλεκτρόλυση, μέταλλο-ντυμένος

υλικά, λάστιχα, κεραμική, κινητό κουμπί, πλαστικό διαφανές κουμπί. Ηλεκτρονικά μέρη, ολοκληρωμένο κύκλωμα, εργαλεία, προϊόντα επικοινωνίας.

Λούζοντας προϊόντα, εξαρτήματα εργαλείων, γυαλιά και ρολόγια, κόσμημα, διακόσμηση κουμπιών για τα παράθυρα και τις τσάντες, κουζίνες, προϊόντα ανοξείδωτου και ούτω καθεξής.

Εξαρτάται από τα διαφορετικά υλικά, θα προτείνουμε την κατάλληλες πηγή και τη δύναμη λέιζερ.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.