Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. 86--13294168619 info@questtlaser.com

κάμπτοντας μηχανή επιστολών καναλιών

Κάμπτοντας μηχανή επιστολών καναλιών με τα διαφορετικά πρότυπα

Λάβετε προσφορά
ποιότητας κάμπτοντας μηχανή επιστολών καναλιών Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - κάμπτοντας μηχανή επιστολών καναλιών

κάμπτοντας μηχανή επιστολών καναλιών

  • CNC κάμπτοντας μηχανή

    ποιότητας κάμπτοντας μηχανή επιστολών καναλιών Υπηρεσία

    CNC η κάμπτοντας μηχανή για να κάνει την επιστολή καναλιών είναι μια πολυσύνθετη κάμπτοντας μηχανή για όλα τα σχεδιαγράμματα φύλλων μετάλλων, η μηχανή εξοπλίζει με το διπλό κάμπτοντας επικεφαλής και διπλό χαράζοντας μαχαίρι για δύο διαφορετικά υλικά, κάποιο είναι για το αργίλιο μόνο, κάποιο είναι για το χάλυβα και το σίδηρο.

    Δωρεάν προσφορά

Περιγραφή

 

CNC η κάμπτοντας μηχανή και για το αργίλιο και για το χάλυβα, που λειτουργούν μαζί με τις μηχανές κοπής λέιζερ και συγκόλλησης για να κάνει την επιστολή καναλιών υπογράφει τον πίνακα με το όνομα επιχείρησης και το λογότυπο sidewalls.

Είναι βασισμένο στην ακρίβεια της δομής μηχανημάτων μετάδοσης και της εισελκόμενης εναλλακτικής πένσας, που χρησιμοποιεί την ισοπέδωση προ-σίτισης, τη στερέωση εναλλάσσομαι σίτιση και τη ράβδο μεταξιού του διπλού βιδών δρόμου αυλακώσεων αντίχειρων ανοιγμένου μηχανή πλανίσματος, που ελέγχεται από Quess Bending CNC το σύστημα που αναπτύσσεται, που συμπίπτει με τα διάφορα είδη κοπής ακρίβειας των επιτροπών, ειδικά τακτοποίηση για τις επιστολές με τη μικρά γωνία και το ακτίνιο, και η πομπή της σύνθετης γραφικής παράστασης, η οποία είναι η καλύτερη μηχανή για την επεξεργασία των επιστολών καναλιών των οδηγήσεων, επιστολές ανοξείδωτου, διαπεραστικοες επιστολές, εποξικές επιστολές.

Είναι μια πολύ δημοφιλής ευκαιρία buniness με το explosure της διαφημιστικής βιομηχανίας, έτσι αυτό είναι πολύ μια καλή πιθανότητα να αρπαχτεί αυτή η ευκαιρία και να κατασταθεί η επιχείρησή σας καλύτερη και καλύτερη.

 

Εφαρμογές

Υλικά: Αργίλιο, ανοξείδωτο, σίδηρος, που γαλβανίζεται sheetect. Δείτε κάτω από τη φωτογραφία

Βιομηχανίες: διαφημιστική βιομηχανία, όπως τα λογότυπα, σημάδια, άλλες παραγωγές διαφήμισης.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.