Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. 86--13294168619 info@questtlaser.com

τρισδιάστατη μηχανή χάραξης λέιζερ κρυστάλλου

τρισδιάστατη μηχανή χάραξης λέιζερ κρυστάλλου με τα διαφορετικά πρότυπα

Λάβετε προσφορά
ποιότητας τρισδιάστατη μηχανή χάραξης λέιζερ κρυστάλλου Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - τρισδιάστατη μηχανή χάραξης λέιζερ κρυστάλλου

τρισδιάστατη μηχανή χάραξης λέιζερ κρυστάλλου

  • τρισδιάστατο engraver λέιζερ

    ποιότητας τρισδιάστατη μηχανή χάραξης λέιζερ κρυστάλλου Υπηρεσία

    τρισδιάστατο Engraver λέιζερ θα μπορούσε να χαράξει τη 2$α, τρισδιάστατη εικόνα στο κρύσταλλο και την παραγωγή γυαλιού. Τρισδιάστατο engraver λέιζερ χρησιμοποιείται για να χαράξει τις 2$ες, τρισδιάστατες εικόνες ή τους μεμονωμένους αριθμούς στο κρύσταλλο και τα προϊόντα γυαλιού. Θα μπορούσε να λειτουργήσει για μια παραγωγή μεγάλων κλιμάκων των 2$ων και τρισδιάστατων ζώων & των φυτών, αρχιτεκτονικές, πρότυπα όπως το αυτοκίνητο, η βάρκα, το αεροπλάνο κ.λπ. και η τρισδιάστατη σκηνή παρουσιάζουν, χαρακτηρισμός γυαλιού.

    Δωρεάν προσφορά

Πλεονέκτημα
1. Γωνία-2000A η γρήγορη ανιχνευτών μηχανή χάραξης λέιζερ κάτω από την επιφάνεια υιοθετεί προηγμένη galvanom
eter τεχνολογία ανιχνευτών μαζί με το δίοδος-αντλημένο 2KHz ND: Το frequncy YAG που διπλασιάζει το λέιζερ που είναι γρηγορότερο, το σημείο λέιζερ είναι λεπτύτερο και φωτεινός, η εικόνα επίσης θα είναι πιό επιμελημένο
δ ζωηρά.
2. Είναι λογικότερο και σταθερό για τη μακροπρόθεσμη παραγωγή. Αυτή η μηχανή έχει το λογισμικό dev independetly, το οποίο 2$α εικόνα λέιζερ όπως την τρισδιάστατη εντύπωση.
3. Υιοθετεί την αρχική τεχνολογία, και η σειρά χάραξης είναι μεγάλη.
4. Αυτή η μηχανή είναι κατάλληλη για τη μεμονωμένη παραγωγή και τη γρήγορη διαδικασία batch.
5. Μόνο μια μηχανή θα μπορούσε να ικανοποιήσει με την ικανότητα και για τη διανομή δικτύων storefronts και για το elecgtric-επιχειρησιακό distrib ution.
6. Έρχεται λέιζερ να προωθήσει πολύ την ταχύτητα λέιζερ. Υιοθετεί την ενσωματωμένη δομή, και είναι καλό ρευστό, που ταιριάζει για να χρησιμοποιήσει στην υπεραγορά.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.