Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. 86--13294168619 info@questtlaser.com

Μηχανή ύφανσης λέιζερ

Σύστημα μηχανών ύφανσης λέιζερ με τη διαφορετική δύναμη λέιζερ

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Μηχανή ύφανσης λέιζερ Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Μηχανή ύφανσης λέιζερ

Μηχανή ύφανσης λέιζερ

  • Σύστημα ύφανσης λέιζερ

    ποιότητας Μηχανή ύφανσης λέιζερ Υπηρεσία

    το σύστημα μηχανών ύφανσης λέιζερ περιλαμβάνει το λέιζερ ινών, το σύστημα ελέγχου και τον εσωτερικό CNC ελεγκτή. Η συσκευή λέιζερ ινών εισάγεται με υψηλό - ποιότητα. Η μηχανή ύφανσης λέιζερ μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο ρόλος τραχύνει κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, κάνει την επιφάνεια ρόλων τα διαταραγμένα κοιλώματα, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν μια απαίτηση ποικιλίας της τοπογραφίας επιφάνειας.

    Δωρεάν προσφορά

Η εναλλακτική λύση της συμβατικής καταστολής πυροβολισμών τραχύνει, edm τραχύνετε, άλλο λέιζερ τραχύνει την ορντινάντσα.

Το λέιζερ διαταραγμένο τραχύνει την τεχνολογία για την παγκόσμιες πρώτες ανεξάρτητες έρευνα και την ανάπτυξη, και έχει διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας.
Αυτή τη στιγμή, το σύστημα οι επιλογές στο λέιζερ και τραχύνει τον επικεφαλής αριθμό, έχουμε το ενιαίο επικεφαλής και διπλό κεφάλι σύμφωνα με τα αιτήματα των πελατών.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

1. Η ολοκλήρωση συστημάτων υψηλότερη, ακρίβεια ελέγχου είναι υψηλότερη και η σταθερότητα είναι αξιόπιστη
2. Η λειτουργία είναι απλή και αποδοτική
3. Το κόστος λειτουργίας εξοπλισμού είναι χαμηλό
4. Υψηλή ποιότητα επεξεργασίας, ενέργεια - αποταμίευση
5. Το λέιζερ τραχύνει την καλή ομοιομορφία επεξεργασίας, υψηλή επανάληψη, μορφολογία, καμία ρύπανση, μικρή κατανάλωση ενέργειας, χαμηλού θορύβου

6. Η διάρκεια ζωής είναι περισσότερο από 100.000 ώρες χωρίς αποτυχία.

7. Η διαδικασία ύφανσης μπορεί να τεθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις καθορισμένες.
8. Σειρά τραχύτητας επιφάνειας ρόλων 0,5 ~ 15.0μm.

9. Η εναλλακτική λύση της συμβατικής καταστολής πυροβολισμών τραχύνει, edm τραχύνετε, άλλη ορντινάντσα λέιζερ τραχύνει.

 

Κεφάλι ύφανσης λέιζερ

Η συσκευή ύφανσης λέιζερ αποτελείται από μια μεγάλη μεταφορά, μια μικρή μεταφορά, έναν καθρέφτη εστίασης και μια συσκευή ανίχνευσης. Υπάρχουν 2 σύνολα κεφαλιών επεξεργασίας λέιζερ στο κεφάλι ύφανσης, 2 σύνολα χειρωνακτικών συσκευών ρύθμισης εστίασης, και κάθε άξονας εστίασης είναι εξοπλισμένος με μια δευτερεύουσα φυσώντας συσκευή αζώτου.

1 μεγάλες παλέτες που σχεδιάζονται με μια αφιερωμένη CNC μηχανή ύφανσης ρόλων.

2 οι μικρές μεταφορές που τίθενται στη μεγάλη μεταφορά, οι εγκάρσιοι σερβοκινητήρες εναλλασσόμενου ρεύματος οδηγούνται πλευρικά από δύο ζευγάρια των εργαλείων αντι-σπασμωδικής κίνησης και των εγκάρσιων βιδών σφαιρών.

3 η συγκέντρωση του καθρέφτη και η ανίχνευση της συσκευής εγκαθίστανται όλες στη μικρή μεταφορά. Η συσκευή ανίχνευσης οδηγείται από τη σερβο μηχανή εναλλασσόμενου ρεύματος μέσω της βίδας σφαιρών για τη γραμμική κίνηση.

4 κιβώτιο τροφών: Σχεδιασμένος με την ειδική CNC μηχανή ύφανσης ρόλων.

 

Οι μικρές επιφάνειες κοιλωμάτων των φύλλων χάλυβα ύφανσης λέιζερ δεν συνδέονται ο ένας στον άλλο, που είναι συμφέρον στο πετρέλαιο και συλλαμβάνει τα συντρίμμια μετάλλων με τη σφράγιση, αποτρέπει punching, για να εξασφαλίσει την επιφάνεια των σφραγισμένων μερών, μειώνοντας το ποσό σφράγισης του πετρελαίου. Η βαθιά punching απόδοση είναι άριστη έναντι των τεχνικών επεξεργασίας όπως η ηλεκτρική πυρκαγιά.

disordered.png

 

Εφαρμογή

 

Τομείς της εφαρμογής:
Χάλυβας, αργίλιο, πιάτο τιτανίου, κ.λπ.
Χαρακτηριστική εφαρμογή:
Ο κρύος κύλινδρος τραχύνει την επεξεργασία, συναντά το μύλο ιδιοσυγκρασίας, ελαφριά μηχανή, κυλώντας μύλος, ο ρόλος κυλώντας μύλων μετά από τραχύνει την απαίτηση των διάφορων ειδών ρόλου εργασίας.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.