Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. 86--13294168619 info@questtlaser.com

Γδύνοντας μηχανή καλωδίων λέιζερ

Γδύνοντας μηχανές καλωδίων λέιζερ με τα διαφορετικά πρότυπα

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Γδύνοντας μηχανή καλωδίων λέιζερ Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Γδύνοντας μηχανή καλωδίων λέιζερ

Γδύνοντας μηχανή καλωδίων λέιζερ

  • γδύνοντας μηχανή καλωδίων

    ποιότητας Γδύνοντας μηχανή καλωδίων λέιζερ Υπηρεσία

    Κατά συνέπεια εκείνο το μηχανικό γδύσιμο να προκαλέσει μια εξώθηση και μια τέμνουσα δύναμη στον πυρήνα καλωδίων λόγω της επαφής σαγονιών, και τέτοια ζημία στον πυρήνα καλωδίων. Εάν το σαγόνι δεν αγγίζει το καλώδιο μετάλλων, το στρώμα μόνωσης δεν μπορεί να κοπεί καθαρά. Όσον αφορά πολυστρωματικό που αποτελείται από πλεκτό το τεχνητή μέταξα μονωμένο δέρμα καλώδιο, το μηχανικό γδύσιμο είναι δυσκολότερο να καλυφθεί τις απαιτήσεις. Όσον αφορά πολυστρωματικό που αποτελείται από πλεκτό το τεχνητή μέταξα μονωμένο δέρμα καλώδιο, το μηχανικό γδύσιμο είναι δυσκολότερο να καλυφθεί τις απαιτήσεις.

    Δωρεάν προσφορά

Πλεονεκτήματα

1. Υιοθετημένη γερμανική τοπ δίοδος λέιζερ κατηγορίας ως πηγή λέιζερ για να εξασφαλίσει τη δύναμη, την ενέργεια και την ακρίβεια παραγωγής που απαιτούνται για το ομοαξονικό γδύσιμο καλωδίων μικροϋπολογιστών (καμία κονσερβοποίηση που απαιτείται)
2. Η υιοθετημένη εισαγόμενη βίδα σφαιρών σερβο μηχανών του και υψηλής ακρίβειας, και η φόρτωση accur-
η acy προσιτότητα 0.01mm, αυτό μπορεί ακριβώς να εντοπίσει τη θέση του στριψίματος και της πτύχωσης του ελεγκτή PLC υψηλής επίδοσης με την πλήρη λειτουργία, την απλή και κατάλληλη λειτουργία
3. Μπορεί συγκεντρωμένος με επικεφαλής stripper λέιζερ υψηλής ακρίβειας τέσσερά μας και η ειδική τεχνολογία επεξεργασίας λουριών, αυτό θα αποβάλει την παραδοσιακή διαδικασία βρεξίματος και άμεσα πτύχωση του λουριού και θα σώσει πολλή ώρα
4. Καταλληλότερός του για τη γραμμή ακρίβειας

5.It έχει τη λογική δομή, το ανθρωπιστικό σχέδιο, τη σταθερή δύναμη παραγωγής, την υψηλή ταχύτητα, τη υψηλή ακρίβεια, την καλή ποιότητα και τον μακράς διαρκείας-χρόνο.

 

Εφαρμογές

 

Τα λεπτά καλώδια που γδύνουν μακριά, δυνατότητα να υποβληθούν σε επεξεργασία οι γραμμές, γραμμές εγκατάλειψης, καλώδια ταυτόχρονα, ενιαίο καλώδιο, έστριψαν τα ζευγάρια, τις πολυστρωματικές γραμμές κ.λπ.

 

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.