Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. 86--13294168619 info@questtlaser.com

Μηχανή κοπής μετάλλων με λέιζερ

τέμνουσες μηχανές λέιζερ με τη διαφορετική δύναμη λέιζερ και worktable

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Μηχανή κοπής μετάλλων με λέιζερ Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Μηχανή κοπής μετάλλων με λέιζερ

Μηχανή κοπής μετάλλων με λέιζερ

  • κόπτης λέιζερ ινών

    ποιότητας Μηχανή κοπής μετάλλων με λέιζερ Υπηρεσία

    Η τέμνουσα μηχανή λέιζερ μετάλλων ινών έχει υψηλό - η ποιοτική ακτίνα, υψηλή αξιοπιστία, καλός οπτικός τρόπος, υψηλή τοπ δύναμη, ομαλή τομή, καλό perpendicularity, αυτό είναι μια ειδική τέμνουσα μηχανή, που είναι κατάλληλη για το ανοξείδωτο, χάλυβας άνθρακα, χαλκός, αργίλιο, Mo να κόψει και να τρυπήσει με διατρητική μηχανή, η ταχύτητα κοπής και η τομή είναι και υψηλού επιπέδου, το πρόγραμμα CYPCUT μπορεί να επεξεργαστεί οποιαδήποτε γραφική παράσταση και κείμενο, που τρέχουν σταθερά, υψηλή ποιότητα επεξεργασίας, υψηλή αποδοτικότητα, καλή ακρίβεια, εύκολη λειτουργία, κατάλληλη συντήρηση.

    Δωρεάν προσφορά

Πλεονεκτήματα

1.Air-δροσισμένος μπορεί πολύ να σώσει την κατανάλωση ισχύος κατά τη διάρκεια της εργασίας, εκτός από τις λειτουργικές δαπάνες, και να επιτύχει τη μέγιστη αποδοτικότητα παραγωγής.

2. Το λέιζερ ινών υιοθετεί το μορφωματικό και περιττό σχέδιο του ημιαγωγού. Δεν υπάρχει κανένας οπτικός φακός στην ηχηρή κοιλότητα. Δεν απαιτεί το χρόνο ξεκινήματος. Έχει τα πλεονεκτήματα καμίας συντήρηση-ελεύθερης, και υψηλής σταθερότητας ρύθμισης. Μειώνει το κόστος των εξαρτημάτων και του χρόνου συντήρησης. Αυτό είναι χωρίς ταίρι από τα παραδοσιακά λέιζερ.

3. Το μήκος κύματος παραγωγής του λέιζερ ινών είναι 1,064 μικρό, το οποίο είναι 1/10 του μήκους κύματος του CO2. Η ποιότητα ακτίνων παραγωγής είναι υψηλή και η πυκνότητα ισχύος είναι υψηλή, το οποίο είναι πολύ ευεργετικό στην απορρόφηση των υλικών μετάλλων. Έχει την άριστη δυνατότητα κοπής και συγκόλλησης, έτσι ώστε το κόστος επεξεργασίας είναι χαμηλότερο.

4. Υψηλή αποδοτικότητα για τη φωτοηλεκτρική μετατροπή: Συγκρίνετε με την τέμνουσα μηχανή λέιζερ του CO2, η τέμνουσα μηχανή λέιζερ ινών έχει την τρεις φορές φωτοηλεκτρική αποδοτικότητα μετατροπής.

5. Χαμηλότερο κόστος: Εκτός από την ενέργεια και προστατεύστε το περιβάλλον. Η φωτοηλεκτρική συναλλαγματική ισοτιμία είναι μέχρι 25-30%. Η μικρή κατανάλωση ηλεκτρικής δύναμης, αυτό είναι μόνο περίπου 20%-30% της παραδοσιακής τέμνουσας μηχανής λέιζερ του CO2.

6. Χαμηλή συντήρηση: Η μετάδοση γραμμών ινών, καμία ανάγκη απεικονίζει το φακό, εκτός από το κόστος συντήρησης

7. Εύκολες διαδικασίες: Μετάδοση γραμμών ινών, καμία ρύθμιση της οπτικής πορείας

8. Έξοχα εύκαμπτα οπτικά αποτελέσματα: Συμπαγές σχέδιο, συμπαγής και εύκολος στις εύκαμπτες απαιτήσεις κατασκευής.

Εφαρμογές
Το κρεβάτι κοπτών λέιζερ χρησιμοποιείται στην επεξεργασία μετάλλων φύλλων, την αεροπορία, το αεροδιάστημα, την ηλεκτρονική, τις ηλεκτρικές συσκευές, τα μέρη υπογείων, τα αυτοκίνητα, τα μηχανήματα σιταριού, τα υφαντικά μηχανήματα, τα μηχανήματα εφαρμοσμένης μηχανικής, τα μέρη ακρίβειας, τα σκάφη, το μεταλλουργικό εξοπλισμό, τους ανελκυστήρες, τις οικιακές συσκευές, τα δώρα τεχνών, την επεξεργασία εργαλείων, τη διακόσμηση, τη διαφήμιση, την επεξεργασία μετάλλων, την επεξεργασία κουζινών, και άλλες βιομηχανίες κατασκευής και επεξεργασίας.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.