Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. 86--13294168619 info@questtlaser.com

μηχανή συγκόλλησης λέιζερ ινών

Μηχανή συγκόλλησης λέιζερ ινών με τη διαφορετική δύναμη λέιζερ

Λάβετε προσφορά
ποιότητας μηχανή συγκόλλησης λέιζερ ινών Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - μηχανή συγκόλλησης λέιζερ ινών

μηχανή συγκόλλησης λέιζερ ινών

  • Συγκολλητής λέιζερ ινών

    ποιότητας μηχανή συγκόλλησης λέιζερ ινών Υπηρεσία

    Η μηχανή συγκόλλησης με λέιζερ ινών υιοθετεί μια συνεχή πηγή λέιζερ ινών, με μεγάλη διάρκεια ζωής έως και 100.000 ώρες.Η κεφαλή λέιζερ υιοθετεί υδρόψυκτο σχέδιο, δεν θα υπερθερμαίνεται κατά τη συγκόλληση, μικρή διάμετρος, εύκολη στο κράτημα με το χέρι.Η διαδικασία συγκόλλησης με λέιζερ είναι θερμική αγωγιμότητα, δηλαδή η ακτινοβολία λέιζερ θερμαίνει την επιφάνεια του τεμαχίου εργασίας και η επιφανειακή θερμότητα διαχέεται στο εσωτερικό μέσω θερμικής αγωγιμότητας και λιώνει το τεμάχιο εργασίας ελέγχοντας το πλάτος, την ενέργεια, την ισχύ αιχμής και την επαναλαμβανόμενη συχνότητα του παλμού λέιζερ για να σχηματιστεί συγκεκριμένη λιωμένη δεξαμενή.Λόγω του μοναδικού του πλεονεκτήματος, χρησιμοποιείται ευρέως στη διαδικασία χρυσών και ασημένιων κοσμημάτων και συγκόλλησης μίνι και μικρών εξαρτημάτων.

    Δωρεάν προσφορά

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

1. Ευρεία σειρά συγκόλλησης: Το φορητό κεφάλι συγκόλλησης είναι εξοπλισμένο με την αρχική οπτική ίνα 5m10M, που υπερνικά τον περιορισμό του διαστήματος πάγκων εργασίας, και μπορεί να ενωθεί στενά υπαίθρια και μεγάλης απόστασης συγκόλληση

2. Κατάλληλος και εύκαμπτος να χρησιμοποιήσει: Εξόπλισε με τις κινητές τροχαλίες, που είναι άνετο για να κρατήσει, και μπορεί να ρυθμίσει το σταθμό ανά πάσα στιγμή. Είναι ελεύθερο και εύκαμπτο, και είναι κατάλληλο για τα διάφορα σενάρια εργασιακών περιβαλλόντων.

3. Πολλαπλάσιες μέθοδοι συγκόλλησης: Η ένωση σε οποιαδήποτε γωνία μπορεί να πραγματοποιηθεί: η συγκόλληση επικάλυψης, η συγκόλληση άκρης, η κάθετη συγκόλληση, η επίπεδη συγκόλληση λωρίδων, η εσωτερική συγκόλληση λωρίδων, η εξωτερική συγκόλληση λωρίδων, κ.λπ., και μπορούν να ενώσουν στενά τα διάφορα σύνθετα ενωμένα στενά κομμάτια εργασίας και τα μεγάλα κομμάτια εργασίας με τις ανώμαλες μορφές.
4. Καλή επίδραση συγκόλλησης: η συγκόλληση λέιζερ έχει μια υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα και μπορεί να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα συγκόλλησης. Η περιοχή συγκόλλησης έχει λίγη επιρροή θερμότητας, δεν είναι εύκολο να παραμορφωθεί, ο Μαύρος, και έχει τα ίχνη στην πλάτη. Το βάθος συγκόλλησης είναι μεγάλο, η τήξη είναι ικανοποιητική, και είναι σταθερό και αξιόπιστο.
5. Η ραφή συγκόλλησης δεν πρέπει να γυαλιστεί: Μετά από τη συγκόλληση, λειάνετε και καμία κλίμακα ψαριών, όμορφη και κανένα σημάδι, και λιγότερες διαδικασίες στίλβωσης συνέχειας.

6. Ένωση χωρίς αναλώσιμα: Η φορητή μηχανή συγκόλλησης λέιζερ μπορεί εύκολα να ολοκληρώσει τη συγκόλληση, που μειώνει το υλικό κόστος στην παραγωγή και την επεξεργασία.

7. Με τους πολλαπλάσιους συναγερμούς ασφάλειας, το φως είναι αυτόματα κλειδωμένο αφότου αφαιρείται το κομμάτι προς κατεργασία, και η ασφάλεια είναι υψηλή.

Εφαρμογή
Ειδικά σχεδιασμένος για τη συγκόλληση μετάλλων.
Ευρέως χρησιμοποιημένος στην αεροπορία, τα αεροδιαστημικά, αθλητικά αγαθά, το ιατρικό εξοπλισμό, την οδοντοστοιχία αργιλίου, την ενοργάνωση, τις αυτοκίνητες και άλλες βιομηχανίες κατεργασίας,

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.