Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. 86--13294168619 info@questtlaser.com

Νέα

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Υβριδική νεώτερη τεχνολογία μηχανών καθαρισμού λέιζερ ινών 200w 1000w

Υβριδική νεώτερη τεχνολογία μηχανών καθαρισμού λέιζερ ινών 200w 1000w

April 29, 2022

Το υβριδικό σύστημα μηχανών λέιζερ καθαρίζοντας είναι το νεώτερο technoogy από το λέιζερ Questt.

Περιγραφή:

QA-lc200-1000C είναι ένα υβριδικό σύστημα μηχανών λέιζερ καθαρίζοντας, το οποίο υιοθετεί και την παλόμενη πηγή λέιζερ ινών και τη συνεχή πηγή λέιζερ ινών.

Η σειρά δύναμης λέιζερ από 200W σε 2000W.

Το πλεονέκτημα του σύνθετου καθαρισμού λέιζερ είναι ότι το συνεχές λέιζερ και το παλόμενο λέιζερ είναι λειτουργικά συγχρόνως για να διαμορφώσουν ένα χαρακτηριστικό επεξεργασίας 1+1>2. Η αρχή είναι κυρίως μέσω του συνεχούς λέιζερ ημιαγωγών ως παραγωγή διεξαγωγής θερμότητας, έτσι ώστε η σύνδεση που καθαρίζεται απορροφά την ενέργεια για να παραγάγει την εξάτμιση και το σύννεφο πλάσματος, και διαμορφώνει μια πίεση θερμικής επέκτασης μεταξύ του υλικού μετάλλων και της σύνδεσης, που μειώνουν τη συνδέοντας δύναμη μεταξύ των δύο στρωμάτων.

Όταν τα παλόμενα αποτελέσματα λέιζερ μια υψηλής ενέργειας παλόμενη ακτίνα λέιζερ, το παραγμένο κρουστικό κύμα δόνησης θα αναγκάσουν τις συνδέσεις με τον αδύνατο δεσμευτικό χαρακτήρα για να χωριστούν άμεσα από την επιφάνεια μετάλλων, με αυτόν τον τρόπο πραγματοποιώντας το γρήγορο καθαρισμό λέιζερ.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Υβριδική νεώτερη τεχνολογία μηχανών καθαρισμού λέιζερ ινών 200w 1000w

 

Χαρακτηριστικό:

 

1. Καλύτερα για να καθαρίσουν τα παχύτερα υλικά επιστρώματος. Λόγω της μεγάλης ενεργειακής παραγωγής ενός ενιαίου λέιζερ με τους πολλαπλάσιους σφυγμούς, το υψηλό κόστος των υψηλής ισχύος παλόμενων λέιζερ περιορίζει τον καθαρισμό λέιζερ των παχιών υλικών επιστρώματος, και η χρήση του παλόμενου σύνθετου καθαρισμού λέιζερ λέιζερ-ημιαγωγών μπορεί γρήγορα και αποτελεσματικά να βελτιώσει την ποιότητα καθαρισμού, και το υπόστρωμα δεν είναι εύκολη ζημία αιτιών, έτσι είναι κατάλληλο για τα παχύτερα υλικά επιστρώματος.

2. Καλύτερα αντανακλαστικά υλικά cleanhigh όπως το κράμα αργιλίου. Το ενιαίο κράμα αργιλίου λέιζερ καθαρίζοντας και άλλα στρώματα οξειδίων επιφάνειας έχουν τα προβλήματα όπως η υψηλή ανακλαστικότητα. Εντούτοις, ο συνδυασμένος λέιζερ καθαρισμός λέιζερ-ημιαγωγών σφυγμού, λόγω της θερμικής μετάδοσης του λέιζερ ημιαγωγών, αυξάνει το ποσοστό ενεργειακής απορρόφησης του στρώματος οξειδίων επιφάνειας μετάλλων, που κατασκευάζει το λέιζερ σφυγμού η που ακτίνα μπορεί να ξεφλουδίσει από το στρώμα οξειδίων γρηγορότερο, με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας αποτελεσματικότερα την αποδοτικότητα αφαίρεσης.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Υβριδική νεώτερη τεχνολογία μηχανών καθαρισμού λέιζερ ινών 200w 1000w